Kerstmis in Disneyland Parijs vanaf 8 november

Zoals ieder jaar pakt Disneyland Resort Parijs flink uit tijdens de kerstdagen. Kerstmis in Disneyland Parijs hoort dan ook een onvergetelijke belevenis te zijn!

Net als de voorgaande jaren zal het kasteel van Doornroosje worden omgetoverd in een ijspaleis, zal Mickey, Pluto en hun vrienden hun kerstkostuum weer uit de motteballen en zal het weer iedere dag "sneeuwen". Ook de prachtige kerstboom op Town Square zal er ook dit jaar weer zijn.

De allerkleinsten kunnen de kerstman weer een brief sturen en achterlaten in de brievenbus van de kerstman en nieuw dit jaar is de kans om Sneeuwwitje en haar Droomprins te ontmoeten en te zien hoe Mickey en Minnie Mouse de kerstboom weer ontsteken op Town Square, dit is de "Tree Lighting Ceremony.

De attractie It's a small world zal ook worden omgetoverd vanaf 21 november in kerstsfeer, zo krijgen bezoekers een beeld van hoe kerst over de gehele wereld gevierd wordt. Kerstmis zal op 8 november 2009 zijn intrede doen in Disneyland Parijs en duurt tot en met 6 januari 2010.

Gepubliceerd: 18-10-2009