Buzz Lightyear Laser Blast

Buzz lightyear laser blast attractie in Discovery Land, Toy Story 2 in Disneyland Resort Parijs!

Buzz Lightyear Laser Blast is een attractie waarbij jong en oud zich volop in het avontuur zullen storten om het heelal te verdedigen. Probeer de titel van Galactische Held te bemachtigen!

Buzz Lightyear Laser Blast is gebaseerd op Walt Disney Pictures en Pixar animation studio's film Toy Story 2. Buzz Lightyear verzoekt de hulp van trouwe ‘Spacerangers' om Zurg's (de duivelse keizer) plannen te kunnen dwarsbomen. Jij bent één van die rangers! Samen met nog een ranger zal je aan boord gaan van een ruimtekruiser, die voorzien is van dubbele laserpistolen en een joystick waardoor het voertuig in staat is om 360 graden te kunnen draaien. Vervolgens zal je er alles aan moeten doen om Zurg's plannen te dwarsbomen. Schiet op alle doelwitten. Wanneer je terugkomt van je missie, kan je op een scorebord zien hoe succesvol je vlucht was. Ben jij de beste ranger van de familie?

Wanneer je meer dan 999.999 punten hebt behaald draag je de titel Galactische held. Dat zal je bij je eerste bezoek aan Disneyland Parijs niet lukken...

Geschikt voor: Iedereen en uitermate geschikt voor families met kleine kinderen.
Locatie: Discoveryland
Fastpass: Ja

Wist u dat...
  • Buzz Lightyear Laser Blast een oppervlakte van 1.376,50 vierkante meter beslaat?
  • De huisplaneet van de Marians op één groot Martian hoofd lijkt?