Entreeprijs Disneyland Resort Parijs

De entreeprijs van Disneyland Resort Parijs verschilt per datum. Regelmatig zijn er aanbiedingen of acties omtrent de entreeprijs.

De entreeprijzen van Disneyland Resort Parijs zijn afhankelijk van de periode van het bezoek, de duur van het bezoek, welke parken worden bezocht en de leeftijd van de bezoeker. Zo is in 2009 de toegang tot Disneyland Resort Parijs gratis voor kinderen tot en met 6 jaar, dit doordat Disneyland Resort Parijs in 2009 haar verjaardag viert.

De kinderen hebben gratis toegang tot de parken maar ook tot de Disney hotels. Ook loopt er een actie voor gratis toegang en Disney hotels voor kinderen tot en met 11 jaar. Voor de meest actuele arrangementen bezoekt u ons aanbiedingen overzicht.

Bezoekers van Disneyland Resort Parijs hebben de de keuze uit de volgende toeganstickets:
 • Toegangsticket voor 1 dag en 1 park
  De entreeprijs bedraagt 50 euro.
  Kinderen tot en met 11 jaar betalen 42 euro.

 • Toegangsticket voor 1 dag en 2 parken
  De entreeprijs bedraagt 60 euro.
  Kinderen tot en met 11 jaar betalen 52 euro.

 • Toegangsticket voor 2 dagen en 2 parken
  De entreeprijs bedraagt 108 euro.
  Kinderen tot en met 11 jaar betalen 92 euro.

 • Toegangsticket voor 3 dagen en 2 parken
  De entreeprijs bedraagt 134 euro.
  Kinderen tot en met 11 jaar betalen 114 euro.
De tickets voor Disneyland Resort Parijs zijn on-line te bestellen. Deze toegangstickets zijn vervolgens geldig voor 1 jaar na bestelling.

Handige tip: Wilt u meerdere malen naar Disneyland Resort Parijs binnen 12 maanden tijd? Dan kunt u een toegangsticket voor meerdere dagen bestellen, want de 2 of 3 dagen hoeven niet opeenvolgend te worden gebruikt.