Tips Disneyland Resort Parijs

Tips voor uw bezoek aan Disneyland Resort Parijs. Maak uw verblijf aangenamer en gebruik de tips voor uw vertrekt en tijdens uw bezoek.

Wij verzamelden de handigste tips voor uw bezoek aan het Disneyland Resort in Parijs. Maak er gebruik van, zo wordt uw bezoek een nog mooiere herinnering!

 • Gebruik de Fastpass service
  De Fastpass of de VIP Fastpass geeft u versneld toegang tot diverse attracties. Meer informatie op de speciale Fastpass pagina.

 • Neem de gratis plattegrond mee
  Naast de grote plattegronden op diverse plaatsen in het Disneyland Resort Parijs kunt u ook een eigen plattegrond meenemen welke u kunt krijgen bij de kassa, een Disney hotel of andere punten in het resort. Deze is kosteloos en brengt u veel gemak.

 • Wees op tijd voor de Disney parade
  De diverse Disney parades zijn een drukte van jewelste en de afstanden in het park kunnen aanzienlijk zijn. Mocht u de Disney parade niet willen missen, kom dan op tijd voor een goede plaats. De Disney parade wilt u absoluut niet missen!

 • Speciale eisen geen probleem
  Disneyland Resort Parijs gaat ver om haar bezoekers te verwennen of tegemoet te komen. Zo zijn er vegetarische maaltijden, is er een speciale gids voor mindervalide bezoekers en rijden er pendelbussen naar de Disney hotels.

  Ook als u meer wilt zien dan alleen de attracties en het park is dat mogelijk, professionele Disney gidsen zijn vooraf te boeken voor speciale rondleidingen in het Disneyland park en het Walt Disney Studios park.