Openingstijden Disneyland Resort Parijs

Bekijk de actuele openingstijden van Disneyland Resort Parijs 2010.

Hoe laat openen de Disney parken en hoe laat sluiten ze? Het is altijd handig om voor vertrek even te kijken wat de openingstijden zijn van Disneyland Resort Parijs. De openingstijden van Disneyland varieren nogal gedurende het jaar. In de zomermaanden zijn de parken tot laat in de avond geopend. U heeft dan meer tijd om in zoveel mogelijk attracties te gaan en shows te zien. Aangezien het dan hoogseizoen is en vaak drukker is, kan dit wel handig zijn. U komt in het hoogseizoen toch ogen en dus ook tijd te kort, aangezien er in die periode voor veel extra entertainment wordt gezorgd. Zo is er een avondparade en kan er vuurwerk worden afgestoken. Bereid u dus voor op een zwoele Franse zomers avond.

In het laagseizoen zijn de parken juist korter open. Dat is niet zo erg, want het is dus ook minder druk; u heeft minder tijd nodig om de attracties te bezoeken.

De actuele openingstijden van Disneyland Resort Parijs kunt u hieronder vinden.

Openingstijden Disneyland Park 2010
Door de week van 10:00 in de ochtends tot 18:00 in de avond. Een aantal dagen zal het park wat langer open zijn: tot 19:00 of zelfs 20:00. In de weekenden blijft het Disneyland Park langer geopend, namelijk tot 22:00.

Openingstijden Walt Disney Studio Park 2010
Door de week van 10:00 in de ochtend tot 18:00 in de avond. In drukkere periodes tot 19:00 in de avond.