Pirates of the Caribbean

Pirates of the Caribbean attractie in Adventure Land, de avontuurlijke darkride in Disneyland Resort Parijs!

Altijd al een keer piraat willen zijn? Bezoek dan zeker Pirates of the Caribbean.

Deze attractie is echt geweldig voor de hele familie. Je zal zeker de neiging krijgen om de attractie meerdere keren te bezoeken.

Je stapt op een Caribische eiland en zeilt bij nacht langs een Caribische jungle lagune. Vervolgens zorgt een waterval ervoor, dat je omhoog getakeld wordt. Je nadert een oud fort. Pas op voor een aankomende afgrond! Je denkt dat alles in orde is, maar dan ontdek je dat het fort wordt aangevallen! Je bevindt je precies tussen de piraten en de troepen van het verdedigende fort. Maar ondanks dat de troepen erg dapper zijn, is het gevecht voor hen al verloren, want meteen om de volgende hoek plunderen zingende en dansende piraten de stad.

Maar dit is zeker nog niet het einde van het verhaal. Veel plezier, piraten!

De darkride attractie Pirates of the Caribbean duurt ongeveer 10 minuten. Er zijn 40 piratenboten, die elk 22 piraten per boot kunnen vervoeren. Let op: u kunt nat worden bij deze attractie.

Geschikt voor: Iedereen, behalve bezoekers met problemen die verergerd kunnen worden (zoals rugproblemen), zwangere vrouwen en bezoekers met neksteunen wordt ten zeerste afgeraden van deze attractie gebruik te maken.
Locatie: Adventureland
Fastpass: Nee

Wist u dat...
  • Er inmiddels drie films op deze attractie gebaseerd zijn (waaronder de film met Johnny Depp in de hoofdrol als Captain Jack Sparrow).
  • Walt Disney de opening (1967 Disneyland Anaheim) van deze attractie niet meer kon meemaken, hij stierf een jaar eerder.