Attracties Disneyland Resort Parijs

De attracties in het Disneyland Resort Parijs zijn er voor groot en klein. Zoek alvast uw favoriete attractie!

Disneyland Resort Parijs heeft attracties voor groot en klein en zijn thematisch ingedeeld per land. Iedere attractie draait om een bepaalde film, karakter of thema. De volgende landen bevinden zich in het Disneyland park:
 • Adventureland
  Het draait in het Adventureland natuurlijk om avontuur! En avontuur is er genoeg, met diverse attracties die in het teken staan van spanning, reizen en avonturen. In Adventureland zijn de volgende attracties:

 • Discoveryland
  Een land vol ontdekkingen, dat is het Discoveryland. Met voorspellingen van jaren geleden van bekende visionairs. De volgende attracties zijn te vinden in het Discoveryland:

 • Fantasyland
  Alle sprookjes en prachtige verhalen passeren de revue in Fantasyland. De Disney klassiekers komen tot leven in de prachtige attracties:

 • Frontierland
  Je waant jezelf even in het Wilde Westen en wel in het stadje Thunder Mesa. Een hoop avontuurlijke attracties rond het thema zijn hier te vinden:

 • Main Street, USA
  De straat waarin alle Disney avonturen beginnen. Main Street, USA waarbij USA staat voor de Amerikaanse stijl die is doorgevoerd. Ook komt de Disney parade hier langs en zijn er de volgende attracties: